DA Fest 2015 търси доброволци

  2015-07-24
DA Fest 2015 дава възможност на млади хора да станат част от петото издание на най-мащабния фестивал за дигитални изкуства в страната и да работят в екип с българските и международните участници на фестивала. 

Програмата на фестивала, организиран от Националната художествена академия включва изложба, пърформанси, филмови прожекции, презентации и уъркшопи. В рамките на фестивала творци от цял свят представят съвременни артистични тенденции, изследвания и технологии и демонстрират нови постижения в сферата на дигитални изкуства. Петото издание на фестивала ще се проведе от 15 до 19 септември 2015 в централната сграда на Академията на ул. Шипка 1.

Доброволците ще помагат при:
• посрещане и настаняване на международните гости
• техническата подготовка на залите и други пространства на фестивала
• инсталиране и деинсталиране на проектите в изложбата
• подготовката и провеждането на уъркшопите
• асистиране при подготовката на пърформансите, презентации и музикалната програма

Търсим млади, амбициозни и енергични хора, които имат интерес към провеждането на големи международни събития в сферата на съвременните изкуства.

Желателно е доброволците да владеят свободно английски език.

Доброволците ще работят в периода 12-20 септември 2015.
Времето е плаващо, като ще се работи по предварително уточнен график, съобразен с възможностите на доброволците.

Работа като доброволец е възможност да се надникнете в „кухнята” на голямо международно събитие и да станете част от общността на активни хора, занимаващи се с дигитални изкуства в България.

Искате да станете доброволец на фестивала?

Изпратете ни имейл с нещо за себе си и защо искате да се включите във фестивала на адрес da_fest@nha.bg, като в темата на имейла пишете "доброволец". Посочете и в коя част от фестивала бихте искали да помогнете.

Пратете ни писмото до 9 септември 2015.

Ако имате въпроси, пишете на: da_fest@nha.bg

Back